Întrunirea de escaladă,

14-15 octombrie 2017

A doua întrunire anuală de escaladă a participanților proiectului “Experiența Încrederii” a fost desfășurată cu succes pe 14-15 octombrie 2017.  Locația – stâncile din apropierea satului Butuceni, r-l Orhei, Republica Moldova.  Scopul întrunirii – Promovarea sportului de escaladă și schimb de experiență în acest domeniu.  La întrunire au participat 34 de persoane între 12 și 30 de ani.  Ei au reprezentat patru centre de escaladă (mun.Chișinău, or.Tiraspol, or.Bender (2 cluburi)) și Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport.

Întrunirea de escaladă,

2-4 mai 2016

Prima întrunire anuală de escaladă, în cadrul proiectului “Experiența Încrederii”, a fost desfășurată cu succes pe 2-4 mai 2016.  Locația – stâncile din apropierea satului Butuceni, comuna Trebujeni, r-l Orhei, Republica Moldova.
Scopul întrunirii – Promovarea sportului de escaladă și schimb de experiență în acest domeniu
Obiectivele:
– Cunoașterea reciprocă a participanților proiectului din diferite raioane de pe malurile drept și stâng al râului Nistru;
– Întărirea relațiilor dintre participanții proiectului din diferite raioane de pe malurile drept și stâng al râului Nistru;
– Demonstrarea progresului în escaladă după sezonul de iarnă;
– Petrecerea unor antrenamente de calitate pe landșaft natural;
– Depistarea sportivilor care progresează cu succes;
– Determinarea căilor de dezvoltare ulterioară pentru amatorii de escaladă.
La întrunire au participat 71 de persoane între 12 și 30 de ani, inclusiv 2 persoane din Olanda.  Ei au reprezentat cele șase centre de escaladă (mun.Chișinău, or.Tiraspol, or.Bender, or.Dubăsari, s.Varnița din r-l Anenii Noi, or.Criuleni prin echipa din s.Onițcani).  Aceste centre au fost create în cadrul proiectului “Experiența Încrederii.”  Proiectul în sine a beneficiat de sprijin financiar din partea Uniunii Europene și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), prin intermediul programului “Susținerea măsurilor de consolidare a încrederii.”  Obiectivul general al programului – sprijinirea măsurilor de consolidare a încrederii între cele două maluri ale râului Nistru.

Prima zi, 2 mai 2016

A doua zi, 3 mai 2016

A treia zi, 4 mai 2016

Powered by L.R. ©

2020