Programele noastre sunt ajustate la necesitatile voastreprograms1 specifice si la componenta demografica a grupului. Abordarea in instruire recurge la lideri de toate nivelurile fie ca sunteti in vanzari sau in alt rol de contact direct cu clientul, conduceti sau participati intr-o echipa de management, sau sunteti focusati mai mult pe aspecte tehnice ale profesiei sale.

Pentru a face fata necesitatilor de instruire, efectuam o scurta cercetare oferindu-va sa indepliniti un chestionar, ce va permite sa participati in design-ul programs2programului.

Deoarece programele se elaboreaza la specificarile voastre, dre obtineti maxim control asupra continutului, flexibilitatii programului, duratei programului si alegerii locatiei.

Din experienta noastra, am descoperit ca clientii care ne contacteaza pot avea diferite scopuri referitor la trening, uneori o intelegere foarte diferita a programs3procesuluui de educatie outdoor.

Care n-ar fi preocuparile voastre, noi va ajutam sa gasiti raspuns si sa reduceti incertitudinea in luarea deciziilor. Majoritatea facilitatorilor nostri, in adaos la calificarile in educatia outdoor, au studii avansate in domeniile lor profesionale, cu proprii experiente manageriale si consultare in asa domenii ca dezvoltarea afacerilor, planificarea strategica, marketing si managementul vanzarilor, eficacitatea organizationala, imbunatatirea calitatii, psihologie, s.a. Noi va punem la dispozitie o echipa calificata de facilitatori programs4profesionisti.

In conformitate cu principiile Educatiei Outdoor noi avem si o cunoastere adanca a locatiilor prin toata tara, in Romania, Ukraina, si chiar mai departe. Aceasta ne permite sa intarim impactul oricarui program prin derularea lui in mediul Naturii.

programs5Astfel, noi utilizam efectiv resursele acvatice ale riului Nistru si a mai multor lacuri frumoase prin tara ca sa va oferim un mediu frumos si revigorant in perioada calda de vara. Asa fel de programe includ elemente de plutarit si kayaking, activitati pe insule naturale.

Noi utilizam avantajul landsafturilor pitoresti in zonele impadurite sau in locuri cu canioane si cascade. ‘Instalatiile’ oferite de Natur ne servesc drept baza pentru organizarea locului de trening.

In acest sens natura Moldovei e plina de variate resurse. In procesul elaborarii programelor noi va recomandam locurile cele mai potrivite pentru necesitatile voastre specifice si compozitia grupelor.

Prin primele programe insusim si noi ‘background’-ul si scopurile voastre. In rezultat putem sa va oferim estimarea noastra a ulterioarelor necesitati de programs6trening pentru grupurile voastre.

Studiile indica ca adultii necesita multiple puncte de reper ca sa ‘internalizeze’ invatamintele noi. Programele si seminarele noastre sunt aliniate la aceasta filozofie. Pe parcursul cursului noi evaluam ficare participant individual si grupa in intregime. Cand tema treningului este consumata, va oferim programe de continuitate care permit focusarea la anumite indemanari, interactiuni ale grupului, si cunostinte adaugatoare – toate in conformitate cu estimarile necesitatilor ulterioare de trening.

Noi am ajutat sute de profesionali prin diferite industrii programs7sa realizeze necesitatile dezvoltarii relatiilor sale specifice de business si sa sustinem scopurile lor de business. Interesati-va de programele noastre contactandu-ne acum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *